torsdag 19 mars 2015

En doft av såpa.

Jag skyller på våren. Galet trött och full med energi på samma gång. Så blir det ju också när det händer mycket samtidigt. I Villa Strömsfors har vi fått hjälp att städa undan det värsta dammlagret i de stora salarna inför alla roliga events och besök vi har framför oss. Det luktar rent nu konstaterade Ida och jag när vi hade med oss Caroline, Hanna och Anna från Sandbergs en morgon i förra veckan. 

Vi stod i hallen och drack kaffe och åt frukostmackor innan vi tog ett sedvanligt varv runt i huset. Denna gång på jakt efter mönster som kan passa i en ny tapetbok hos Sandbergs. Jag tror det fanns lite saker som tjejerna fastnade för. Det ska bli spännande att följa deras arbete.
Ett litet tips:lägg en minut på Hanna Wendelbos instagramkonto, @hannawendelbo, maken till blomsterkreatör får man leta efter!

Tapetkreatörer i arbete.

Ett annat roligt besök i villan var givetvis när Anders Törnqvist på Svenska Kakel hälsade på. Det finns lite för honom att sätta klorna i kan man säga...nio sviter betyder nio badrum - bara till rummen. Nu håller vi tummarna för att vi kan komma så nära våra moodboards som möjligt när vi börjar botanisera bland plattorna.

//Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar