måndag 30 mars 2015

Luft under vingarna!

Det ska erkännas,  vi var både nervösa och galet förväntansfulla i fredags morse, Ida och jag. Vi hade bjudit in gäster till en inspirationsdag i villan och det var flera som vi inte kände alls. Vi hade bara läst deras bloggar och tittat på fantastiska inredningsbilder på instagram. Men vem gömde sig bakom all denna skönhet?


Nu vet vi..och kanske är det lite skrytsamt att säga det..men det visade sig att gästlistan var helt och hållet genialisk!
Vi hade följande fantastiska kvinnor på besök:
Johanna Bradford, Tantjohanna
Åsa Myrberg, atmycasa, Sköna hem
Sofia Jansson Mokkasin
Tina Sundling,  Peppar och vanilj
Therese Malmqvist, Vi bygger om en lada
Anna Truelsson, Mylovelythings
Anna Starrén och Camilla Bredin, Oddbirds
Marianne Färlin och Jenny Andersson, Vedum kök och bad
Anna Andén, Sandbergs tapeter.  Det blev en såndär dag som man vill rada upp på ett pärlband och spara på. Vi samtalade, visionerade, inspirerades av varandra och njöt av att få vara fria att fantisera både om det som en gång varit i villan och det som vi har att se fram emot. Det känns inte som sista gången vi ses i Villa Strömsfors.
Tusen tack för att ni kom och var så härliga som vi tänkte att ni skulle vara.  

Tack också till Mats @matslindphotography för grymma bilder hela dagen - tyst och nästan osynlig gled du runt hela dagen och filmade och fotade. Tusen tack också till Louise @dindeli för den godaste buffén jag kan minnas att jag ätit!
/Maria
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar