lördag 16 maj 2015

En sista photoshoot..på ett litet tag.

Ibland förstår jag inte varför jag över huvudtaget håller i en kamera då och då. Det finns ju de där som är proffs. Vi har haft glädjen att bjuda in en del av dem till villan på sista tiden. Mats Lind hänger ju där ganska ofta och i veckan har vi även haft andra stylister och fotografer på besök. Som Lina Östling:


fotograf: Lina Östling
Bilden är en liten teaser från Johanna Flyckt och Lina Östlings fotografering för Sköna Hem. I veckan var de i villa Strömsfors och fotade inspiration till nästa(!)vår. I den branschen har man minsann framförhållning.
Vi har också påbörjat ett samarbete med Tellmemore (#tellmemoregbg på instagram). Tillsammans med Bymildred ägnade de början av veckan till att fotografera ljuvliga linnelakan och vackra mattor i villan. 
Laddade för stordåd: Johanna Flyckt och Lina Östling.

Anna Lena(mitten) och hennes härliga medarbetare på Tell me more.

Dagsljuslampor ska få ljuset att strila ner i hallen genom fönstren som ligger i bjälklaget mellan vinden och andra våning.


Utanför villan har vi fått en ställning på plats utmed hela västra fasaden. Den är i så dåligt skick att det blir till att knacka ner putsen där och ersätta med ny. Inomhus växer sig dammlagret allt tjockare. Golvet i källaren är nu bara berg och sten. Där ska ledningar snart börja dras. Köket är tömt på allt utom vedspisen.


Det är med andra ord läge att evakuera och tömma villan på allt som är "löst". Min goda vän Annika följde med på "jobbutflykt" i går förmiddag för att märka upp vad som ska sparas och bäras ut. Det var tur det. Tråkjobb blev till lördagsnöje tack vare att hon hakade på! På den sedvanliga rundturen blev det en vilsam stund uppe på vinden. Där har inget hänt. Takfönster och dagsljuslampor blev ett hett samtalsämne. För två veckor sedan hade jag inte ens koll på att sådan lampor finns!

/Maria



Annika Lööf på vinden.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar