lördag 17 oktober 2015

Är det du som är vår blivande föreståndare för Villa Strömsfors?


Villa Strömsfors är en unik bruksvilla i Strömsfors, Svenljunga kommun. Just nu genomgår villan ett omfattande renoveringsarbete med siktet inställt på att bli ett av Sveriges absolut bästa ställen för inspirerande möten som leder till kreativa beslut. Villan kommer också bli plats för olika festliga tillställningar, såsom bröllop och viktiga skräddarsydda företagsevent. Tanken är att Villa Strömsfors ska bli klart för uthyrning till sommaren 2016. Tjänsten behöver tillsättas runt 1 april och vi tror att det på sikt är en heltidstjänst.
Den vi söker:
Du har erfarenhet av hotell- och konferensverksamhet och har även tidigare varit ekonomiskt ansvarig för en verksamhet/ del av en verksamhet. Troligen har du varit hotelldirektör eller haft en liknande befattning. Du har erfarenhet av att jobba med marknads- och affärsplaner och kommer kunna ta ett huvudansvar för att upprätta och uppdatera dessa styrdokument. Du har ett personligt nätverk som är relevant för verksamheten och du är en person som tycker om att hitta kreativa lösningar. Du gillar att leda och att vara i kontakt med nya människor. Språkkunskaper är meriterande. Eftersom Villa Strömsfors är en liten anläggning behöver du vara lite av en mångsysslare som rycker in där det behövs.
Skicka ditt CV och en kort personlig text till info@villastromsfors.se. Frågor om tjänsten besvaras av Maria Ståhl på maria@hokerumbygg.se. Vi ser fram mot ditt svar senast under första veckan av november.
Om några månader ska Villa Strömsfors sjuda av liv. Är det du som ska vara med oss och väcka vår sköna vackra villa ur sin törnrosasömn?
foto: Lina Östling 
P.S. Framåt våren kommer vi också vara i behov av viktiga medarbetare som kan tänka sig en timanställning i villan. Det vi kommer behöva hjälp med är städning, frukostar, luncher, tvätt, dukning, trädgårdsskötsel och liknande uppgifter. Alla som jobbar i villan är en viktig pusselbit för att skapa den rätta känslan för de som besöker våran pärla. Är du intresserad av en timanställning i villan räcker det om du hör av dig till våren. D.S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar