lördag 4 oktober 2014

Planering av storkök är inget man gör varje dag..

April 2014
Planering av storkök är inget man gör varje dag. Vi inser att vi måste ta kontakt med någon i branschen och i detta fallet så vänder vi oss till vår vän Rolf Bengtsson, köksmästare på http://www.restaurangoliven.com/  Vi stämmer träff och vi har med oss våra tankar och idéer.

1. Vi vill att det skall vara ett trivsamt kök med go känsla.
2. Det skall fungera att laga en middag till 4 personer likväl som till 40 personer.
3. Det skall finnas plats att stycka ett rådjur.
4. Stilen vi vill ha är lite franskinspirerat och industrikök.
5. Gärna nån vägg som går att kakla med ”fotokakel”.
6. Den gamla järnspisen vill vi bevara såklart, men den behöver höjas. Vem är duktig på att renovera en sådan?

















Roffe har mycket bra tankar o idéer om logistik o planering o tillslut så får vi till en skiss som vi kan jobba vidare med tillsammans med våra leverantörer/samarbetspartners.

/Fredrik o Daniel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar